SK Interobal Plzeň

Oficiální stránky futsalového klubu
SK Interobal Plzeň
www.futsalplzen.cz

Příští zápas

Tabulka

1. FK Chrudim 3 35:13 15
2. SK Slavia Praha 3 34:12 13
3. Helas Brno 3 23:17 13
4. Inter FC Kadaň 3 49:35 12
5. SK Interobal Plzeň 3 30:9 9
6. SK Olympik Mělník 3 36:34 9
7. Oxyworld Baník Chomutov 3 29:50 9
8. FTZS Liberec 3 32:44 7
9. FC Rapid Ústí nad Labem 2 26:29 5
10. SKUP Olomouc 2 16:43 1
11. Žabinští Vlci Brno 2 14:41 1

Kompletní tabulka

Vedení klubu, trenéři a hráči hodnotili ligovou sezónu

Vedení klubu, trenéři a hráči hodnotili ligovou sezónu

V úterý 17.5.2016 v hotelu GoldenFish při společné schůzi vedení klubu s realizačném týmem a hráči "A" týmu se hovořilo velmi pozitivně.

Celou schůzi k vyhodnocení sezóny otevřel svým proslovem a hodnocením finanční ředitel a zástupce generálního partnera Radek Lobo.
"Sezóna se nám velmi povedla. Děkuji klukům, že na sobě a na týmovém výsledku týmově každý pracoval. Nejen sobě, ale i generálnímu partnerovi firmě Interobal k.s. dokazují, že společná spolupráce má velký smysl. I díky našemu klubu se znovu futsal v našem kraji dostává více mezi lidi."

Slovo si vzal i marketingový ředitel Michael Sinkule, který hodnotil společnou spolupráci na prezentaci klubu v sezóně jako výbornou. "Klub jako celek dokázal být jeden z nejsilnějších v oblasti propagace futsalu v ČR. Sledovaností se často předstihla i jiná média. Velmi si vážím ceny nejlepšího webu a to i díky spolupráce hráčů. Dále musím ocenit přístup k rozhovorům a všemu co jsem si na kluky občas vymyslel." (smích)

Své slovo dostal i sportovní ředitel Petr Šindelář. "Sezóna byla úspěšná. Já však musím zdůrazdnit, že musíme v další sezóně pracovat na vystupování na hřišti vůči soupeřům a rozhodčím. Pokud i toto zvládneme, uděláme velký krok k profesionalizaci klubu."

Po vedení klubu dostal slovo trenér Petr Kučera, který zhodnotil bod po bodu všechny pozitivní i negativní věci. Vytáhl tak i článek z našeho webu ze dne 31.5.2015 kde jasně ukázal za jak krátkou chvilku se náš klub stal velkým hráčem na futsalovém dvoře. (celý článek ZDE)

"Celou sezónu hodnotím kladně a jsem spokojený. V rozhovoru po minulé sezóně jsem chtěl hrát důstojnou roli okolo osmého místa. Tým byl v play-off, skončil šestý a do toho máme stříbrné medaile v poháru FAČR," řekl Petr Kučera.

Jako poslední dostal před diskuzí slovo asistent trenéra Patrik Mičkal, ale jak ho většina známe (smích) tento proslov by byl přinejmenším na kroniku sezóny a proto byl limitován. Dostal jen proslov pro dvě slova a ujal se toho bravůrně. "Díky, hoši!"

Poté proběhlo představení nového modelu venkovní sady dresů klubu. Již nyní můžeme informovat, že červeno-černá kombinace bude přesunuta jako náhradní sada do "B" týmu. Hlavní sadou pro všechny mužstva byla zvolena tzv. "Argentina", která u spoustu fanoušků a futsalové veřejnosti vzbudila kladné ohlasy. Druhá sada bude v tmavých barvách, ale zatím Vám neprozradíme jaká styl bude tým převážně na venkovní zápasy mít.

Velkým tématem byl i velký fotbal v Německu a jiné formy futsalu v Plzni a okolí. Již nyní prozradíme, že od příští sezóny bude mít většina hráčů "A" týmu přísný zákaz jakékoliv jiné aktivity ve futsale za nižší soutěže. Dále po individuálním sezení s hráči i většinové omezení velkého fotbalu v Německu. "Je to krok k profesionálnímu týmu a začít musíme právě na tom, aby se hráči nezranili jinde a naplno se věnovali futsalu," řekl Radek Lobo.

"Dalším krokem po schůzi byl individuální pohovor s hráči. Každý hráč si sedl již v úterý s vedením klubu a bavil se o nové sezóně. Někteří budou až v dalším týdnu, protože chceme věnovat potřebný čas všem hráčům. Po prvních pohovorech s hráči se naše vedení shodlo, že průběh k dalším význámným změnám v klubu je o velký kus vepředu." říká Michael Sinkule. 

Co a jak se v klubu změní? To Vám přineseme v dalším článku příští týden.

 

 

Diskuze

Poslední zápas

SK Slavia Praha
SK Interobal Plzeň
0:2
Podrobnosti

Najdete nás na Facebooku

Interobal k.s. Městský obvod Plzeň 3 Město Plzeň Městský obvod Plzeň 4  Městský obvod Plzeň 1 SPUR FINporadenství.com Vodárna Plzeň
ROBSTAV k.s.
KMB progress Národní Sportovní Agentura Kovošrot Nepomuk Pavel Trampota
bezpečnostní agentura Ivana Píclová
Desinsekta SELECT MD elektronik Porsche Plzeň EasyHomes Stavitelství Šmíd

Počet návštěv: 256142
Posledních 30 dnů: 1154 | Posledních 7 dnů: 380 | Poslední den: 43

© 2024 SK Interobal Plzeň | Všechna práva vyhrazena | futsal@interobal.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne