SK Interobal Plzeň

Oficiální stránky futsalového klubu
SK Interobal Plzeň
www.futsalplzen.cz

Příští zápas

Tabulka

1. FK Chrudim 3 35:13 15
2. SK Slavia Praha 3 34:12 13
3. Helas Brno 3 23:17 13
4. Inter FC Kadaň 3 49:35 12
5. SK Interobal Plzeň 3 30:9 9
6. SK Olympik Mělník 3 36:34 9
7. Oxyworld Baník Chomutov 3 29:50 9
8. FTZS Liberec 3 32:44 7
9. FC Rapid Ústí nad Labem 2 26:29 5
10. SKUP Olomouc 2 16:43 1
11. Žabinští Vlci Brno 2 14:41 1

Kompletní tabulka

Brankář Sochůrek bude Interobalu Plzeň v lize chybět

Brankář Sochůrek bude Interobalu Plzeň v lize chybět

Plzeňský tým začíná připravovat sestavu na další a to již sedmou sezónu nejvyšší soutěže. V nadcházejícím ročníku CHANCE futsal ligy však bude chybět jedna z opor mezi třemi tyčemi.

Velkou komplikací před startem nové sezóny je obsazení pozice prvního gólmana. Naše dosavadní jednička Ondra Sochůrek bohužel podstoupí v létě plastiku vazu v koleni a to znamená, že s ním v sezóně 2016/17 trenér počítat nemůže. Ondra přišel do Interobalu Plzeň na roční hostování v poslední sezóně a nastoupil k 17-ti zápasům CHANCE futsal ligy.

"Osobně mě to velmi mrzí, protože Ondra zapadl od prvního okamžiku do mužstva skvěle. Kluci si ho oblíbili a pro mě byl v brance velkou jistotou. S Goťákem navíc vytvořili dobře fungující dvojici i co se tréninků týče. Operace nám narušila trochu plány, protože gólmanskou trojici na novou sezonu jsem měl již vyřešenou. Na druhou stranu je dostatek času se po novém brankáři poohlídnout a v současné době již nějaké jednání probíhají," říká trenér Plzně Petr Kučera.

Doufejme, že plánovaná operace vyřeší jeho dlouhodobé problémy s kolenem a brzy se do prvoligového kolotoče vrátí. "Je to stále velmi mladý brankář s obrovskou perspektivou, tak mu přeji bezproblémovou rekonvalescenci a těším se na jeho návrat do plzeňského týmu, kde díky svému přístupu a chování má dveře samozřejmě otevřené," dodává Kučera.

Ondra nám také odpověděl na pár otázek.

Jak hodnotíš minulou sezónu?
"Sezónu hodnotím pozitivně, díky tomu, že jsme postoupili do play-off, tak jsme splnili cíl, který jsme všichni chtěli. Čtvrtfinále se nám sice nepovedlo, kromě jednoho domácího zápasu, ale i tak jsme odehráli proti Slavii vyrovnané zápasy. Nicméně Slavia byla celkově lepší a postup si zasloužila."

Dle informací od vedení klubu budeš muset další sezónu zřejmě vynechat?
"
Bohužel po přetrvávajících problémech s kolenem budu muset v létě podstoupit plastiku předního zkříženého vazu, takže příští sezónu budu muset z velké části vynechat. Beru to tak, že to musí být a nic jiného mi nezbývá. Pořád jsem ještě mladý a doufám, že toho mám dost před sebou."

Trenér Kučera však s tebou počítá minimálně na další sezónu! Jak to teď vidíš ty?  
"Všechno záleží na mÉm zdravotním stavu a jestli se dokážu dostat zpátky do formy. V Plzni se mi líbí a když bude zájem, tak budu rád pokračovat."

 

Ondro, přejeme ti hladký průběh operace a rychlý návrat mezi tři tyče. Držíme palce. Interobal Olééé

 

Diskuze

Poslední zápas

SK Slavia Praha
SK Interobal Plzeň
0:2
Podrobnosti

Najdete nás na Facebooku

Interobal k.s. Městský obvod Plzeň 3 Město Plzeň Městský obvod Plzeň 4  Městský obvod Plzeň 1 SPUR FINporadenství.com Vodárna Plzeň
ROBSTAV k.s.
KMB progress Národní Sportovní Agentura Kovošrot Nepomuk Pavel Trampota
bezpečnostní agentura Ivana Píclová
Desinsekta SELECT MD elektronik Porsche Plzeň EasyHomes Stavitelství Šmíd

Počet návštěv: 256142
Posledních 30 dnů: 1154 | Posledních 7 dnů: 380 | Poslední den: 43

© 2024 SK Interobal Plzeň | Všechna práva vyhrazena | futsal@interobal.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne