SK Interobal Plzeň

Oficiální stránky futsalového klubu
SK Interobal Plzeň
www.futsalplzen.cz

Příští zápas

Tabulka

1. FK Chrudim 3 35:13 15
2. SK Slavia Praha 3 34:12 13
3. Helas Brno 3 23:17 13
4. Inter FC Kadaň 3 49:35 12
5. SK Interobal Plzeň 3 30:9 9
6. SK Olympik Mělník 3 36:34 9
7. Oxyworld Baník Chomutov 3 29:50 9
8. FTZS Liberec 3 32:44 7
9. FC Rapid Ústí nad Labem 2 26:29 5
10. SKUP Olomouc 2 16:43 1
11. Žabinští Vlci Brno 2 14:41 1

Kompletní tabulka

Drama prvního finále: Interobal bral první bod, nejvíce vidět byl Kaká s Vitinhem

Drama prvního finále: Interobal bral první bod, nejvíce vidět byl Kaká s Vitinhem

Včerejším dnem byla zahájena nejočekávanější část letošního ročníku 1.Futsal ligy. Chrudim v této sérii již po čtvrté za sebou vyzve futsalisty Plzně. Jedná se tak o zahájení finálové série s již tradičními soupeři.

Vyrovnaný boj hodný finále

Pokud vám v minulých utkáních chyběla akce, bylo první finálové střetnutí přesně pro vás. Celé utkáni se neslo ve velmi vyrovnaném duchu, a série tak slibuje doslova peklo v pekle.

První branku série zaznamenal chrudimský brankář Victor Espindola, který tak poslal Chrudim do vedení. Těsně před koncem první půle srovnal Kaká.

I do druhého poločasu vstoupil lépe domácí celek. Na 2:1 zvýšil Záruba a Chrudim tak navrátil do vedení. Ve 36. minutě svou šanci využil Vitinho a bylo znovu vyrovnáno. Samotný závěr utkání vyšel lépe Západočechům. Kaká vytáhl velmi překvapivou střelu, která přinesla Plzni první bod v této bezesporu zajímavé sérii.

Pokračování tohoto boje nás čeká již v pátek od 19:00 v Plzni.

Tomáš Koudelka (FK Chrudim): "První poločas byl hodně opatrný, i když si oba týmy vypracovaly nějaké šance. Naše velká chyba byla, že jsme nedokázali udržet vedení. Potom ke konci jsme ještě mohli vyrovnat, bylo to jedenáct vteřin před koncem a měli jsme šanci. Takové věci musíme ve finále trestat. Tlak byl před prvním zápasem na nás, teď bude na Plzni, i když ta si tady výhrou hodně pomohla. Kdybychom ale byli celé utkání horším týmem a trápili se, tak by to bylo horší, tohle byl hodně vyrovnaný zápas. Myslím, že takové budou všechny zápasy celé série. Do Plzně pojedeme s tím, že si budeme chtít vzít bod zpátky."

Michal Holý (Interobal Plzeň): "Byl to hodně vyrovnaný zápas, ve kterém rozhodovaly detaily. První poločas nás nenechala Chrudim moc hrát, druhou půlku jsme se do toho dostali víc. Paradoxně jsme po velkém nedůrazu prohrávali 1:2. Tyhle zápasy rozhodují detaily, my jsme nedali penaltu, pak v závěru přišel pro ně trochu smolný gól z dálky. Pak už měli jen minutu na vyrovnání, měli jsme před koncem při velkém závaru štěstí. Pro nás je důležité, že máme bod z venku, protože ten jsme, pokud chceme titul, potřebovali. Teď to musíme potvrdit doma."

Diskuze

Poslední zápas

SK Slavia Praha
SK Interobal Plzeň
0:2
Podrobnosti

Najdete nás na Facebooku

Interobal k.s. Městský obvod Plzeň 3 Město Plzeň Městský obvod Plzeň 4  Městský obvod Plzeň 1 SPUR FINporadenství.com Vodárna Plzeň
ROBSTAV k.s.
KMB progress Národní Sportovní Agentura Kovošrot Nepomuk Pavel Trampota
bezpečnostní agentura Ivana Píclová
Desinsekta SELECT MD elektronik Porsche Plzeň EasyHomes Stavitelství Šmíd

Počet návštěv: 257648
Posledních 30 dnů: 443 | Posledních 7 dnů: 104 | Poslední den: 16

© 2024 SK Interobal Plzeň | Všechna práva vyhrazena | futsal@interobal.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne