SK Interobal Plzeň

Oficiální stránky futsalového klubu
SK Interobal Plzeň
www.futsalplzen.cz

Příští zápas

Tabulka

1. FK Chrudim 3 35:13 15
2. SK Slavia Praha 3 34:12 13
3. Helas Brno 3 23:17 13
4. Inter FC Kadaň 3 49:35 12
5. SK Interobal Plzeň 3 30:9 9
6. SK Olympik Mělník 3 36:34 9
7. Oxyworld Baník Chomutov 3 29:50 9
8. FTZS Liberec 3 32:44 7
9. FC Rapid Ústí nad Labem 2 26:29 5
10. SKUP Olomouc 2 16:43 1
11. Žabinští Vlci Brno 2 14:41 1

Kompletní tabulka

Helas vyškolil Plzeň svojí zkušeností

Helas vyškolil Plzeň svojí zkušeností

Po celkovém průběhu zápasu je jen těžko k uvěření, že konečný výsledek skončil 6:0 pro domácí Brno. Plzeň se snažila praktikovat futsal, který předváděla v přípravě a to se i dařilo, bohužel bez gólového efektu. Brno se po většinu zápasu jenom bránilo na vlastní polovině a góly dávalo ze standartních situacích.

První hřebíček do naší rakve přišel v 8.minutě kdy se domácí z ničeho nic po dlouhém výhozu a nedůrazu hostujícího gólmana, prosadil šťastně Cupák V., hosté ve zbytku poločasu měli dostatek šancí z nichž největší Štverák ani Mižár nevyužili.

Úvodních 10 minut druhého poločasu nasvědčovalo tomu, že je otázka času kdy přijde plzeňský gól, protože domácí se nesnažili praktikovat futsal a pouze urputně bránili na vlastní polovině. Obrovské šance nevyužil opět Štverák a ani poloprázdná brána nestačila ke skórování Šebkovi. A tak přišel druhý domácí gól který zápas zlomil v náš neprospěch. Přišel po rohovém kopu a tvrdé střele Ovčačíka. Plzeň se poté rozhodla hrát powerplay, ale ta bohužel po chybě Filingera po 20ti sekundách brzo skončila a byl z toho třetí domácí gól, autorem byl Lidmila. Zbytek zápasu se hrál v nervózním duchu a domácí přidali další tři góly z 10 metrových kopů o všechny se postaral Cupák D. Nutno dodat, že i v závěru zápasu mohli plzeňští alespoň korigovat, ale velké šance Abrhama a opět Mižára zůstali na skvělém Šimonovi. Tečkou za zápasem byl neproměněný 10m kop Štrajta a dvě červené karty v podání hostujících hráčů ( Landrgott, Abrham ).

Více o statistikách ze zápasu ZDE!

Slovo trenéra Plzně Petra Kučery:
"Zápas se mi hodnotí strašně. Po většinu zápasu jsme měli míč na vlastních sálovkách a vytvořili si dostatek šancí ke skórování, které ale končili na skvělém brankáři Šimonovi. Domácí jsme ze hry do šancí vůbec nepouštěli, bohužel konečný výsledek je pro nás krutý a velmi štastný pro domácí celek. Brněnští mi svým výkonem velmi zklamali. Když to podtrhnu, tak první gól jsme si dali sami, druhý z rohu, třetí do prázdné brány při powerplay po smolné chybě a tři padli z penalt s přispěním nepřesných rozhodčích. Domácí nám dali lekci z ligových zkušeností a důrazu před oběmi brankami. My musíme koukat dopředu, zvednout hlavu a chtít ztracené tři body získat v zápase s Tangem. V tréninku se zaměříme na střelbu pod tlakem a hlavně si musíme rozebrat chování hráčů, to co se stalo v poslední minutě se nesmí již nikdy opakovat, za prvé je to ostuda pro hráče samotné a za druhé i pro klub jako takový. Dále musím vyvodit následky z neústálého a opakujícího se nevhodného chování Tomáše Vnuka. K tomu už nemůžu být slepý, čeho je moc toho je příliš. Svým chováním mi rozhádá půl týmu a připíše si díky tomu velké množství faulů a ty se v první lize trestají góly, jako se to stalo v Brně. Buď hráči budou chtít dělat futsal profesionálně tak jako se k nám profesionálně chová vedení nebo futsal v našem klubu nebudou dělat vůbec. Nikdo není nenahraditelný ani v Manchestru United tak si nemůžou být hráči jistí ani v Interobalu. To samozřejmě platí celkově, nejen u Tomáše."

"Hodnocení zápasu bych uzavřel tím, že po dobré přípravě jsme dostali nováčkovskou facku a z té bychom se měli poučit. Týmu věřím! Věřím, i že budeme chtít ztrátu doma odčinit a vrátíme se opět na vítěznou vlnu která nám pár zápasu vydrží."

Diskuze

Poslední zápas

SK Slavia Praha
SK Interobal Plzeň
0:2
Podrobnosti

Najdete nás na Facebooku

Interobal k.s. Městský obvod Plzeň 3 Město Plzeň Městský obvod Plzeň 4  Městský obvod Plzeň 1 SPUR FINporadenství.com Vodárna Plzeň
ROBSTAV k.s.
KMB progress Národní Sportovní Agentura Kovošrot Nepomuk Pavel Trampota
bezpečnostní agentura Ivana Píclová
Desinsekta SELECT MD elektronik Porsche Plzeň EasyHomes Stavitelství Šmíd

Počet návštěv: 255793
Posledních 30 dnů: 888 | Posledních 7 dnů: 381 | Poslední den: 77

© 2024 SK Interobal Plzeň | Všechna práva vyhrazena | futsal@interobal.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne