SK Interobal Plzeň

Oficiální stránky futsalového klubu
SK Interobal Plzeň
www.futsalplzen.cz

Příští zápas

Tabulka

1. FK Chrudim 3 35:13 15
2. SK Slavia Praha 3 34:12 13
3. Helas Brno 3 23:17 13
4. Inter FC Kadaň 3 49:35 12
5. SK Interobal Plzeň 3 30:9 9
6. SK Olympik Mělník 3 36:34 9
7. Oxyworld Baník Chomutov 3 29:50 9
8. FTZS Liberec 3 32:44 7
9. FC Rapid Ústí nad Labem 2 26:29 5
10. SKUP Olomouc 2 16:43 1
11. Žabinští Vlci Brno 2 14:41 1

Kompletní tabulka

Plzeň přivezla z Kladna první ligový bod

Plzeň přivezla z Kladna první ligový bod

Plzeň vstoupila do zápasu dobře a první minuty si připravila několik dobrých příležitostí a domácí tým byl zatlačen do hluboké defenzivy.
Bohužel z velkého tlaku se vyprodukoval pouze jeden gól, když se po rohovém kopu prosadil střelou Štrajt. Kladno se začalo osmělovat až kolem desáté minuty a výsledkem jejich aktivity byl velký počet hostujících faulů a z toho vznikl 2x 10m kop. Domácí Kaválek ani jeden z nich neproměnil. Trefil se až 18.minutě domácí kapitán Šnídl. Do kabin se, ale šlo za stavu  2:1 pro Plzeň, protože pár sekund před sirénou se prosadil mířenou střelou opět Štrajt.

Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí, když po 20 sekundách hry bylo opět vyrovnáno. V dalších minutách byl obrázek hry stále stejný. Hosté dobývající domácí obranu a domácí zase čekali na plzeňské chyby a následné brejky. Po několika neproměněných plzeňských šancí udeřilo na druhé straně, svůj druhý gól přidal Šafář. Nakonec se hostům povedlo zápas alespoň zremizovat, když se trefil ve 38.minutě Kasýk nekompromisní střelou pod břevno. Stejný hráč mohl ještě v následné powerplay zařídit hostujícímu týmu výhru, ale jeho střela skončila pouze na tyči kladenské branky.

Branky: 18. Šnídl, 21. Šafář (Veselý), 31. Šafář (Šnídl) – 6. Štrajt (Štverák), 20. Štrajt (10 m kop), 38. Kasýk (Stejskal)

Karty:   20. Kuč (KLA) – 11. Kučera (PLZ)

FK Kladno: Konečný (Krajč) – Šnídl "C", Kuč, Mažári, Bialek, Veselý, Kaválek, Šafář, Fujdiar, Pospíšil
Trenér: Jakub Jiránek

SK Interobal Plzeň: Sochůrek (Prekop) – Štrajt, Stejskal, Štverák, Koc, Kučera, Mižár, Šíša, Kasýk, Forman, Mariánus, Filinger
Trenér: Petr Kučera

Slovo trenéra Plzně:
"
Od zápasu na Kladně jsem čekal víc, ať už se to týká předvedené hry či bodového zisku. Sice je teprve 3.kolo, ale remíza v tomto zápase neřešila nic ani pro jeden tým. Po špatném začátku soutěže se momentálně nenacházíme v dobrém psychickém rozpoložení a na hřišti je to znát. Malá sebedůvěra se ukazuje hlavně v řešení gólových příležitostí, protože i v tomto zápase jsme si jich vypracovali dost. Klukům nemůžu upřít snahu a bojovnost, ale lehkost z přípravy je pryč. Do zápasu se Spartou půjdeme s tím, že nemáme co ztratil, že hosté jsou ti co musí, to by nám mohlo vyhovovat. Doma jsme Spartu už porazit dokázali, tak proč to nezopakovat i teď v pátek."

Diskuze

Poslední zápas

SK Slavia Praha
SK Interobal Plzeň
0:2
Podrobnosti

Najdete nás na Facebooku

Interobal k.s. Městský obvod Plzeň 3 Město Plzeň Městský obvod Plzeň 4  Městský obvod Plzeň 1 SPUR FINporadenství.com Vodárna Plzeň
ROBSTAV k.s.
KMB progress Národní Sportovní Agentura Kovošrot Nepomuk Pavel Trampota
bezpečnostní agentura Ivana Píclová
Desinsekta SELECT MD elektronik Porsche Plzeň EasyHomes Stavitelství Šmíd

Počet návštěv: 255812
Posledních 30 dnů: 893 | Posledních 7 dnů: 368 | Poslední den: 19

© 2024 SK Interobal Plzeň | Všechna práva vyhrazena | futsal@interobal.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne