SK Interobal Plzeň

Oficiální stránky futsalového klubu
SK Interobal Plzeň
www.futsalplzen.cz

Příští zápas

Tabulka

1. FK Chrudim 3 35:13 15
2. SK Slavia Praha 3 34:12 13
3. Helas Brno 3 23:17 13
4. Inter FC Kadaň 3 49:35 12
5. SK Interobal Plzeň 3 30:9 9
6. SK Olympik Mělník 3 36:34 9
7. Oxyworld Baník Chomutov 3 29:50 9
8. FTZS Liberec 3 32:44 7
9. FC Rapid Ústí nad Labem 2 26:29 5
10. SKUP Olomouc 2 16:43 1
11. Žabinští Vlci Brno 2 14:41 1

Kompletní tabulka

Plzeň opět porazila Spartu!

Plzeň opět porazila Spartu!

V pátek se potkal Interobal Plzeň a Sparty Praha v zápase 4.kola Chance futsal ligy.

Začátek zápasu byl oboustranně opatrný. Domácí se z první vážnější situace ve druhé minutě dostali hned do vedení, to Kasýk vybojoval na půlce míč a samostatný únik zakončil ukázkově do prázdné branky. V dalších minutách byla Sparta aktivnější a dokázala většinu času držet míč na svých futsalkách, ale domácí gólman Sochůrek podával výborný výkon. Ve 12.minutě hosté Slámou zaslouženě vyrovnali nechytatelnou střelou do šibenice. Do konce poločasu další branka i přes šance na obou stranách nepadla a do kabin se šlo za stavu 1:1.

Druhý poločas přinesl jiný obrázek než uvodní dějství. Sparta sice začala náporem, ale domácí postupem času byli aktivnější a důraznější a chtěli zlomit zápas na svou stranu. Na 2:1 zvyšoval po dobře sehrané brejkové situaci, prvním gólem v plzeňském dresu, bývalý hráč Sparty Pavel Stejskal. Bohužel, po hrubce domácího obránce Štrajta bylo za tři minuty vyrovnáno. Posledních deset minut nabídlo opravdu vynikající a nervy drásající podívanou. Vyprodaná hala hnala domácí za třemi body a hráči jejich přání vyslyšeli ve 35.minutě. Trefil se po rychlém kontru opět Kasýk. Sparta se hnala za vyrovnáním v powerplay, ale tu dokázali domácí v pohodě bránit a ještě vyráželi do rychlých protiútoků. Minutu před koncem měli domácí 10m kop, ale Štrajt přestřelil. O pár sekund později nepochopitelně Kasýk netrefil prázdnou branku. Pojistku tak přidal střelou přes celé hřiště Vnuk, kterou tečoval Stejskal - 4:2. To však nebylo vše. Sparťané využili hned po rozehrávce domácích oslav a ještě snížili na 4:3. Tečku za strhujícím zápasem udělal pár sekund před koncem opět střelou prázdné Kasýk a zkompletoval tak svůj hattrick a konečný stav 5:3.

VIDEO: Sestřih branek najdete ZDE

VIDEO: Oslavu v šatně najdete ZDE

Branky: 2. Kasýk, 23. Stejskal, 36. Kasýk, 40. Stejskal, 40. Kasýk – 12. Sláma, 26. Vobořil, 40. Rott

Karty:   27. Šíša (PLZ) – 24. Doša (SPA)

SK Interobal Plzeň: Sochůrek ( Landrgott ) - Stejskal, Štrajt, Koc, Štverák - Forman, Mižár, Vnuk, Kasýk - Filinger, Mariánus, Šíša

Slovo trenéra Plzně Petra Kučery:
"Jsem hodně spokojený, všichni kluci podali výborný výkon a bylo na nich vidět, že Spartu chtějí porazit a ukázat, že na ligu mají. Přišla plná hala a myslím, že divákům jsme ukázali výkon, který je bavil a z toho důvodu doufám,že dorazí i příští zápas v podobném počtu. Za podporu jim moc děkujeme. Myslím,že výsledek odpovídá dění na hřišti. Spartě se u nás dlouhodobě nedaří a toho jsme chtěli využít a aktivní hrou jejich trpělivé kombinace rozbíjet. První poločas sice byli hosté více na míči, ale druhou půlku jsme byli aktivnější a nebezpečnější zase my a to rozhodlo. Nechci vyzdvihovat jednotlivce, mám radost hlavně z toho, že jsme působili a hráli jako tým. Doufám, že získané body potvrdíme za týden v Lípě a dostaneme se tak do klidnějších vod tabulky."

Galerie k aktualitě

Diskuze

Poslední zápas

SK Slavia Praha
SK Interobal Plzeň
0:2
Podrobnosti

Najdete nás na Facebooku

Interobal k.s. Městský obvod Plzeň 3 Město Plzeň Městský obvod Plzeň 4  Městský obvod Plzeň 1 SPUR FINporadenství.com Vodárna Plzeň
ROBSTAV k.s.
KMB progress Národní Sportovní Agentura Kovošrot Nepomuk Pavel Trampota
bezpečnostní agentura Ivana Píclová
Desinsekta SELECT MD elektronik Porsche Plzeň EasyHomes Stavitelství Šmíd

Počet návštěv: 255812
Posledních 30 dnů: 893 | Posledních 7 dnů: 368 | Poslední den: 19

© 2024 SK Interobal Plzeň | Všechna práva vyhrazena | futsal@interobal.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne