SK Interobal Plzeň

Oficiální stránky futsalového klubu
SK Interobal Plzeň
www.futsalplzen.cz

Příští zápas

Tabulka

1. FK Chrudim 3 35:13 15
2. SK Slavia Praha 3 34:12 13
3. Helas Brno 3 23:17 13
4. Inter FC Kadaň 3 49:35 12
5. SK Interobal Plzeň 3 30:9 9
6. SK Olympik Mělník 3 36:34 9
7. Oxyworld Baník Chomutov 3 29:50 9
8. FTZS Liberec 3 32:44 7
9. FC Rapid Ústí nad Labem 2 26:29 5
10. SKUP Olomouc 2 16:43 1
11. Žabinští Vlci Brno 2 14:41 1

Kompletní tabulka

Tomáš Landrgott: Věřil jsem, že to už nějak dokopeme

Tomáš Landrgott: Věřil jsem, že to už nějak dokopeme

Přinášíme Vám rozhovor s určitě nejlepším hráčem televizního zápasu mezi Plzní a Brnem Tomášem Landrgottem. Několikrát mu v televizi komentátoři utkání vyslovili špatně příjmení. I tak brankář Plzně byl od začátku oporou a čím více bylo slyšet jeho příjmení z jejich úst i oni se ho co nejdřív museli naučit.

Tomáši jak jsi viděl utkání?
"Tak první poločas nebyl z naší strany příliš povedený. Sice jsme tam měli nějaké šance, ale výkon se vůbec nepodobal tomu co se hrálo v posledních zápasech. Proto taky bylo v poločase v kabině trošku rušno. Ve druhe pulce a i celkově bylo nejdůležitější, že jsme vstřelili jako první branku. Po ní přišla druhá, která nás hodně uklidila a třetí byla nakonec rozhodující. Konec utkaní byl hodně hektický, protože Krokodýl nás začal tlačit i díky power-play, ale naštěstí jsme o tu jednu branku šťastnější."

V minulých zápasech se ti moc nedařilo. Už je to za tebou?
"Já doufám, že je. Jsem rád, že jsem dostal ještě šanci po těch zápasech na Helasu a se Slávii, které se mi vyloženě nepovedli. Potřeboval jsem nějaký zápas ve kterém se uklidním a začnu si znovu věřit. Byl jsem hodně špatný z toho, že kluci v poli makají a já jsem jim moc nepomohl. Věřím, že je to za mnou, teď už jen tu výkonnost potvrdit a udržet."

V utkání jsi měl často dost práce, co podle tebe bylo nejtěžší?
"Tak nejtěžší je vždycky první zákrok. Pokud se povede je to většinou dobře. Práce jsem měl dost, ale takové zápasy mám raději. Je lepší být ve stálé pernamenci, než tam jen stát. No a nejtěžší zákrok byl asi ten po dlouhém výhozu brankáře hostí, protože se svoji postavou mám občas s těmito míči problém."

Jak jsi prožíval závěr utkání, těch posledních pár minut za stavu 3:2?
"Jak jsem již řekl, závěr utkání bylo hodně hektické. Věřil jsem, že to už nějak dokopeme. I když jsme Krokodýl dal dva góly tak musím kluky v poli pochválit, protože se bránilo opravdu skvěle. Nikdo se nezbavoval zbytečně míče a tím jsme nepustili Krokodýl do souvyslého tlaku a to asi rozhodlo."

Jak se ti líbila návštěva a zápas v hale?
"Návštěva byla nádherná. Musím říct, že před takovou jsem ještě nehrál. Diváci na nás chodí od začatku sezóny a podporují nás. Opravdu je to krásné mít každý domácí zápas vyprodanou halu. Před televizními kamerami jsem hrál taky poprvé a musím se přiznat, že jsem byl celkem nervozní. Je to super zážitek a zase další zkušenost. Hala na Lokomotivě je pro diváky určitě lepší než ta na Slavii na Borech, ale já za ji mám raději. Pro hru týmu nemám moc rád tyto velké haly. Na Slávii VŠ trénujeme a hrajeme tam pravidelně. Hlavně prostorová orientace tam je lepší. Pokud by na nás mělo chodit tolik fanoušků na každý zápas, tak se klidně přesunu do Lokomotivy. Musím ještě jednou zopakovat, že hrát před takovou návštěvou je vážně nádhera."

Byl v něčem tento zápas jiný?
"Tak jiný byl jenom v tom, že to bylo TV utkání. Plno kluků z týmu už takový zápas hrálo. Byl k tomu asi jen "o něco víc" sledovanější než ostatní zápasy."

O gólmanech se říká, že jsou podivíni a prostě jiný. Máš i ty nějaké rituály, nebo svoji speciální přípravu?
"Jo těchto nálepek se mi brankáři asi už nezbavíme. Když se podívám do našeho týmu tak si myslím, že u nás patříme mezi ty rozumnější. Rituály mám "pouze" tři. Vždy při nástupu si poskočím dvakrát pravou nohou na palubovce. Jako většina brankářů "pusinkuju" tyče před i během zápasu a nakonec lahev s pitím si dávám vždy za pravou tyč. Nic zvláštního, ale bez těchto rituálů se neobejdu."

A jak vidíš nyní tento tým?
"Tak tento tým má hlavně budoucnost. Hrajeme v tomto složení už druhou sezónu. Přišlo pár posil, ale ty do týmu zapadli dobře a jen to víc zkvalitnilo naši sehranost. Máme nejspíš nejmladší věkový průměr v lize, takže pokud se tým ještě nějak doplní hlavně zkušenými hráči, tak si myslím, že pro další sezóny můžeme myslet na hodně dobré umístění. Důležitý byl také vstup nového sponzora do klubu. Díky němu mohli přijít nový hráči a máme společně stanovené jasné cíle a celkový chod klubu nabral určitý směr a důležité je, že to není jen jednorázová akce."

Diskuze

Poslední zápas

SK Slavia Praha
SK Interobal Plzeň
0:2
Podrobnosti

Najdete nás na Facebooku

Interobal k.s. Městský obvod Plzeň 3 Město Plzeň Městský obvod Plzeň 4  Městský obvod Plzeň 1 SPUR FINporadenství.com Vodárna Plzeň
ROBSTAV k.s.
KMB progress Národní Sportovní Agentura Kovošrot Nepomuk Pavel Trampota
bezpečnostní agentura Ivana Píclová
Desinsekta SELECT MD elektronik Porsche Plzeň EasyHomes Stavitelství Šmíd

Počet návštěv: 255836
Posledních 30 dnů: 897 | Posledních 7 dnů: 391 | Poslední den: 24

© 2024 SK Interobal Plzeň | Všechna práva vyhrazena | futsal@interobal.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne