SK Interobal Plzeň

Oficiální stránky futsalového klubu
SK Interobal Plzeň
www.futsalplzen.cz

Příští zápas

Tabulka

1. FK Chrudim 3 35:13 15
2. SK Slavia Praha 3 34:12 13
3. Helas Brno 3 23:17 13
4. Inter FC Kadaň 3 49:35 12
5. SK Interobal Plzeň 3 30:9 9
6. SK Olympik Mělník 3 36:34 9
7. Oxyworld Baník Chomutov 3 29:50 9
8. FTZS Liberec 3 32:44 7
9. FC Rapid Ústí nad Labem 2 26:29 5
10. SKUP Olomouc 2 16:43 1
11. Žabinští Vlci Brno 2 14:41 1

Kompletní tabulka

Večer vysokých čísel: Interobal nadělil Slavii sedm branek, týmy a fanoušci pak 81 500 korun

Večer vysokých čísel: Interobal nadělil Slavii sedm branek, týmy a fanoušci pak 81 500 korun

Kdyby ale zůstalo jen u avizovaných sedmi branek, bylo by to vlastně poměrně normální utkání 1.Futsal ligy. Realita ale byla dočista jiná. Krom tohoto bezesporu velmi uspokojivého výsledku rozdávaly týmy uspokojení i v ryze záslužné činnosti. SK Interobal Plzeň tímto utkáním zakončil svou prosincovou dražbu dresů z Ligy mistrů, a pomohl tak hned na dvou frontách.

První vysoké číslo ještě před výkopem

Technicky vzato jsme byli svědky té největší radosti už před samotným zápasem. Utkání jako takové bylo pojato benefičně a, k radosti všech, se této benefice účastnily obě kabiny. Více než měsíční benefiční nálada tak nakonec podpořila našeho dlouholetého fanouška Ondřeje Kaase a nadaci Dobré víly, které podporují dětské domovy. Oba zúčastnění si mezi sebe rovnoměrně rozdělili částku 81 500 korun.

Výsledek utkání rovněž vysoký

Na úvod samotný ale nutno uznat, že se sestava pro toto utkání nerodila úplně snadno. Domácí se museli obejít bez tří zraněných hráčů- Lukáše Němce, Adama Knoblocha a Lukáše Křivánka. Naproti tomu premiérový start v letošní sezóně absolvoval Dušan Künstner. Vzhledem k situaci na lavičce tak přišlo několik, které měly za následek poměrně velké množství faulů a domácí tak odehráli podstatnou část utkání pod hrozbou pomyslného šestého faulu.

Na první branku se muselo čekat až do šestnácté minuty, ale stálo to za to. Skoré otevřel kapitán Lukáš Rešetár. Na jeho branku velice rychle navázal Kaká, který v tomto duelu zaznamenal hned čtyři branky, a stal se tak naprosto bezkonkurenčně nejvýraznější postavou utkání. Prosadil se ve 20., 24., a dvakrát ve 38. minutě. Dvěma brankami na sebe stáhl pozornost i Tomáš Vnuk, jehož druhá branka v závěru utkání podtrhla celkově radostný dojem z tohoto benefičního utkání.

Hosté ve svých řadách našli pouze jednoho střelce, jehož dvě branky ve 36. a 38. minutě korigovaly jinak klidnou domácí jízdu za úspěšným reparátem po nevydařeném utkání s Chrudimí.

Na samotný závěr bychom ještě jednou chtěli moc poděkovat všem fanouškům, úspěšným dražitelům, plzeňskému kádru i týmu SK Slavia Praha, kteří se tohoto benefičního projektu zúčastnili. Pevně věříme, že společně budeme i nadále vršit další úspěchy i rozdávat radosti tam, kde je potřeba!

Diskuze

Poslední zápas

SK Slavia Praha
SK Interobal Plzeň
0:2
Podrobnosti

Najdete nás na Facebooku

Interobal k.s. Městský obvod Plzeň 3 Město Plzeň Městský obvod Plzeň 4  Městský obvod Plzeň 1 SPUR FINporadenství.com Vodárna Plzeň
ROBSTAV k.s.
KMB progress Národní Sportovní Agentura Kovošrot Nepomuk Pavel Trampota
bezpečnostní agentura Ivana Píclová
Desinsekta SELECT MD elektronik Porsche Plzeň EasyHomes Stavitelství Šmíd

Počet návštěv: 255812
Posledních 30 dnů: 893 | Posledních 7 dnů: 368 | Poslední den: 19

© 2024 SK Interobal Plzeň | Všechna práva vyhrazena | futsal@interobal.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne