SK Interobal Plzeň

Oficiální stránky futsalového klubu
SK Interobal Plzeň
www.futsalplzen.cz

Příští zápas

Tabulka

1. FK Chrudim 3 35:13 15
2. SK Slavia Praha 3 34:12 13
3. Helas Brno 3 23:17 13
4. Inter FC Kadaň 3 49:35 12
5. SK Interobal Plzeň 3 30:9 9
6. SK Olympik Mělník 3 36:34 9
7. Oxyworld Baník Chomutov 3 29:50 9
8. FTZS Liberec 3 32:44 7
9. FC Rapid Ústí nad Labem 2 26:29 5
10. SKUP Olomouc 2 16:43 1
11. Žabinští Vlci Brno 2 14:41 1

Kompletní tabulka

Večer návratů: Do hry se vrátil Künstner, Interobal pak na druhé místo

Večer návratů: Do hry se vrátil Künstner, Interobal pak na druhé místo

Souboj s Helas Brno byl teoreticky jedním ze zápasů, kde lze očekávat poměrně velké drama. Brno je navíc celkem, který umí být velmi nepříjemný, a tak slovy jednoho z realizačního týmu- jestli nás má někdo doma porazit, tak „oni“.

Utkání se navíc neslo v duchu velkých očekávání. První domácí střelec totiž připsal na konto Interobalu ligovou trefu s pořadovým číslem 1600. Této role se perfektně zhostil v desáté minutě utkání Kaká, a poslal tak domácí do vedení. Na první branku navázal v patnácté minutě Peter Kozár a zajistil tak Plzni příjemné poločasové vedení o dvě branky¨.

Faktem ale je, že se jednalo o poměrně vyrovnané utkání, kde se pomyslnými vítězi bezesporu stali gólmani. Ti eliminovali bezpočet šancí, a zabránili tak furalovému Waterloo.

Ve druhé půli jsme na první branku čekali přes deset minut. Ve 31. Minutě přidal třetí branku Mikuš. To největší překvapení ovšem přišlo v zápětí. Do ostrého utkání po velmi dlouhé době nastoupil Dušan Künstner, a nastoupil opravdu stylově! Byl na hřišti velmi dobře vidět, byl aktivní, a nakonec přidal poslední branku tohoto futsalového večera. Po Vitinhovo asistenci tak upravil na konečných 4:0 pro domácí. Ti se tak v tabulce 1. Futsal ligy vrací na průběžnou druhou pozici.

Dušan Künstner: "Utkání jsme měli pod kontrolou a dokázali jsme si tvořit dost šancí, za což jsem rád. Dostal jsem letos první příležitost v soutěžním utkání po zranění a byl to úspěšný návrat. Musím říct, že gólman Brna dnes chytal velmi dobře a eliminoval dost našich šancí."

Tomáš Galia: „Chtěli jsme předvést aktivní výkon, kterým bychom zpomalili útočnou sílu soupeře. Individuální kvalita Plzně nás však zatlačila do bloku, ze kterého se nám těžko dostávalo směrem nahoru. Plzeň si své vedení po celé utkání kontrolovala, a proto nezbývá nic jiného, než jí pogratulovat k vítězství.”

Diskuze

Poslední zápas

SK Slavia Praha
SK Interobal Plzeň
0:2
Podrobnosti

Najdete nás na Facebooku

Interobal k.s. Městský obvod Plzeň 3 Město Plzeň Městský obvod Plzeň 4  Městský obvod Plzeň 1 SPUR FINporadenství.com Vodárna Plzeň
ROBSTAV k.s.
KMB progress Národní Sportovní Agentura Kovošrot Nepomuk Pavel Trampota
bezpečnostní agentura Ivana Píclová
Desinsekta SELECT MD elektronik Porsche Plzeň EasyHomes Stavitelství Šmíd

Počet návštěv: 255595
Posledních 30 dnů: 710 | Posledních 7 dnů: 299 | Poslední den: 21

© 2024 SK Interobal Plzeň | Všechna práva vyhrazena | futsal@interobal.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne