SK Interobal Plzeň

Oficiální stránky futsalového klubu
SK Interobal Plzeň
www.futsalplzen.cz

Příští zápas

Tabulka

1. FK Chrudim 3 35:13 15
2. SK Slavia Praha 3 34:12 13
3. Helas Brno 3 23:17 13
4. Inter FC Kadaň 3 49:35 12
5. SK Interobal Plzeň 3 30:9 9
6. SK Olympik Mělník 3 36:34 9
7. Oxyworld Baník Chomutov 3 29:50 9
8. FTZS Liberec 3 32:44 7
9. FC Rapid Ústí nad Labem 2 26:29 5
10. SKUP Olomouc 2 16:43 1
11. Žabinští Vlci Brno 2 14:41 1

Kompletní tabulka

V semifinále poháru narazíme na Nejzbach Vysoké Mýto

V semifinále poháru narazíme na Nejzbach Vysoké Mýto

Ve čtvrtečním televizním přenosu futsalového zápasu reprezentace ČR proti Kazachstánu byl v poločase losován pohár FAČR. Předseda komise futsalu Ota Mestek začal losovat a většina si určitě přála finále Chrudim vs. Benago. Nakonec již tato dvojice bude hrát jedno semifinále. A nám los Oty Mesteka přisoudil hratelného soupeře Nejzbach Vysoké Mýto.

S týmem Nejzbachu Vysoké Mýto již náš celek jedno utkání odehrál. Jednalo se o utkání v letošní sezóně CHANCE futsal ligy a utkání skončilo na horké palubovce ve Vysokém Mýtě remízou 1:1. Jako nováček máme tedy možnost překvapit, ale favoritem bude určitě Nejzbach. I tak je pro Plzeň velký úspěch být mezi čtyřmi nejlepšími v ČR a postup do finále by byl dalším splněným snem. A co nám k losování řekl trenér Petr Kučera a kapitán týmů Tomáš Štverák?

Petr Kučera: "Na včerejší losování jsem spěchal z práce, protože mi zajímalo jak to bude v přímém přenosu probíhat. Nakonec to dopadlo, ne jenom pro mě překvapivě, když dva papírově nejsilnejší celky hrají proti sobě v druhém semifinále. Z losu mám samozřejmě velkou radost, protože se nám otevírá docela velká šance projít do finále. A to by byl opravdu již velký úspěch pro náš klub.
Nejzbach je na tom myslím sportovně podobně jako náš tým a proto bude rozhodovat momentální forma. Nám by mohlo hrát do karet i to, že se hraje na neutrálním místě, v hale standardních rozměrů což by mělo sedět více nám než soupeři z Mýta.
Ideální scénář Final four by byl pro mě ten, kdybychom dokázali projít do finále a ve druhém finále by po boji postoupilo Benago. S tím bych si to rád rozdal v souboji o prvenství. Byl by to zajímavý a myslím, že i otevřený duel.. Ale to jen předbíhám."

Tomáš Štverák: "Nejzbach je pro nás určitě nejpřijatelnější z možné trojice soupeřů. Nebudu lhát, druhý zápas mezi Benagem a Chrudimi je takové predčasné finále. Jsem rád, že nám los Vysoké Mýto určil i kvůli klukům v týmu. Pro většinu to bude jeden z největších zápasu v životě. A finále je samozřejmě hodně lákavé. V nynější formě našeho týmu si myslím, že postup je reálný a půjdeme si za ním!"

Diskuze

Poslední zápas

SK Slavia Praha
SK Interobal Plzeň
0:2
Podrobnosti

Najdete nás na Facebooku

Interobal k.s. Městský obvod Plzeň 3 Město Plzeň Městský obvod Plzeň 4  Městský obvod Plzeň 1 SPUR FINporadenství.com Vodárna Plzeň
ROBSTAV k.s.
KMB progress Národní Sportovní Agentura Kovošrot Nepomuk Pavel Trampota
bezpečnostní agentura Ivana Píclová
Desinsekta SELECT MD elektronik Porsche Plzeň EasyHomes Stavitelství Šmíd

Počet návštěv: 256339
Posledních 30 dnů: 1343 | Posledních 7 dnů: 409 | Poslední den: 106

© 2024 SK Interobal Plzeň | Všechna práva vyhrazena | futsal@interobal.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne