SK Interobal Plzeň

Oficiální stránky futsalového klubu
SK Interobal Plzeň
www.futsalplzen.cz

Příští zápas

Tabulka

1. FK Chrudim 3 35:13 15
2. SK Slavia Praha 3 34:12 13
3. Helas Brno 3 23:17 13
4. Inter FC Kadaň 3 49:35 12
5. SK Interobal Plzeň 3 30:9 9
6. SK Olympik Mělník 3 36:34 9
7. Oxyworld Baník Chomutov 3 29:50 9
8. FTZS Liberec 3 32:44 7
9. FC Rapid Ústí nad Labem 2 26:29 5
10. SKUP Olomouc 2 16:43 1
11. Žabinští Vlci Brno 2 14:41 1

Kompletní tabulka

Kdo povede ligu?

Kdo povede ligu?

Jak už nadpis článku napovídá, tak přesně na otázku, kdo povede ligu po souboje Plzní s Chrudimí, bude znát futsalový rybníček odpověď už dnes večer! K ostře sledovanému utkání dorazí do Plzně kromě soupeře také štáb ČT sport, který utkání odvysílá živě. Výkop bitvy o průběžné vedení tabulky je naplánován na 18:00.

Čtvrteční utkání hodně napoví, který celek se dostane blíže k vítězství v základní části a zisku lepšího postavení do play off. Plzeň i Chrudim mají na svém kontě pouze dvě ztráty - jednu ze vzájemného duelu na podzim, tu druhou pak s pražskou Spartou, která dokázala oba celky v prosinci obrat o body po shodných remízách 2:2.

Při posledním společném setkání na konci září na východě Čech měla většinu střetnutí navrch domácí Chrudim, která dvakrát vedla o dvě branky. Přesto se oba týmy rozešly smírně.

Západočeši půjdou do utkání i s novou posilou. Klub minulý týden posílil zkušený Diece, který se stal prvním brazilským hráčem v historii klubu. Zkušenosti s českými palubovkami však má z loňského působení v Teplicích. Navíc proti Chrudimi již v tomto ročníku nastoupil v rámci elitní fáze Ligy mistrů v dresu Luxolu St. Andrews. Také jeho pomoc v závěru základní části jistě uvítá trenér Interobalu Marek Kopecký.

I Chrudimští, kteří mají aktuálně pouze o jeden gól lepší rozdíl ve skóre a vedou tabulku, mají údajně přichystané dvě zahraniční posily. Zda nastoupí už ve čtvrtek, zjistíme až před zápasem. 

„Každý o nás a o Chrudimi mluví, ale já mám respekt ke všem soupeřům a tohle neříkám. U nás i v Chrudimi je tlak obrovský, nic jiného, než vítězství se nebere. Bylo by velké překvapení, kdyby v play-off na finále Plzeň – Chrudim nedošlo, ale stát se může ve sportu cokoliv. Nejdřív musíme do finále dojít, pak se o tom můžeme bavit,” uvedl trenér Plzně na nedávném 21. PUMA Galavečeru Našeho fotbalu.

Celek z Chrudimi se musel na přelomu roku kvůli plánované rekonstrukci domovské haly stěhovat do sportovní haly v Heřmanově Městci. Změna prostředí ale nebyla pro svěřence trenéra Felipe Condeho žádný problém a na začátku ledna to třináctibrankovým přídělem pocítili českolipští Démoni. Východočeši se tak naladili na důležitý souboj o první místo.

Ohlasy před utkáním:

Michal Seidler (hráč SK Interobal Plzeň): „Bude to asi klíčový zápas základní části. Hrajeme doma, přijde hodně fanoušků, takže utkání chceme zvládnout. Na tenhle zápas se připravujeme už dlouho, takže věřím, že to dobře dopadne.“

Felipe Conde (trenér FK Chrudim): „Čeká nás velmi důležitý zápas, který nám může sice dát výhodu v boji o první místo, stále je ale do konce základní části hodně zápasů a stát se může cokoliv. Bude to odlišný zápas od ostatních v lize, protože se utkají dva aspiranti na ligový titul. Bohužel se musíme potýkat s řadou problémů, máme řadu hráčů mimo a u dalších nebudeme do poslední chvíle vědět, zda budou moci nastoupit. Forma není ideální, ale máme zkušené hráče, kteří ví, co se od nich čeká. Budeme hrát jinak než obvykle, ale tým už několikrát ukázal, že mu nedělá problém různý styl futsalu. Předvedeme to nejlepší a chceme si domů odvézt vítězství!”

 

zdroj: futsalliga.cz

Diskuze

Poslední zápas

SK Slavia Praha
SK Interobal Plzeň
0:2
Podrobnosti

Najdete nás na Facebooku

Interobal k.s. Městský obvod Plzeň 3 Město Plzeň Městský obvod Plzeň 4  Městský obvod Plzeň 1 SPUR FINporadenství.com Vodárna Plzeň
ROBSTAV k.s.
KMB progress Národní Sportovní Agentura Kovošrot Nepomuk Pavel Trampota
bezpečnostní agentura Ivana Píclová
Desinsekta SELECT MD elektronik Porsche Plzeň EasyHomes Stavitelství Šmíd

Počet návštěv: 255323
Posledních 30 dnů: 765 | Posledních 7 dnů: 116 | Poslední den: 5

© 2024 SK Interobal Plzeň | Všechna práva vyhrazena | futsal@interobal.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne