SK Interobal Plzeň

Oficiální stránky futsalového klubu
SK Interobal Plzeň
www.futsalplzen.cz

Příští zápas

Tabulka

1. FK Chrudim 3 35:13 15
2. SK Slavia Praha 3 34:12 13
3. Helas Brno 3 23:17 13
4. Inter FC Kadaň 3 49:35 12
5. SK Interobal Plzeň 3 30:9 9
6. SK Olympik Mělník 3 36:34 9
7. Oxyworld Baník Chomutov 3 29:50 9
8. FTZS Liberec 3 32:44 7
9. FC Rapid Ústí nad Labem 2 26:29 5
10. SKUP Olomouc 2 16:43 1
11. Žabinští Vlci Brno 2 14:41 1

Kompletní tabulka

Dva hattricky v jednom utkání! Vnuk s Mikušem napomohli k demolici Kadaně

Dva hattricky v jednom utkání! Vnuk s Mikušem napomohli k demolici Kadaně

První domácí utkání po Lize mistrů futsalistům Plzně vyšlo doslova snově. Jakkoli úvod utkání vypadal poměrně vyrovnaně, a na branky skromně- což potvrzuje i výsledek prvního poločasu, celkový dojem z utkání byl jasným signálem pro ostatní soupeře. Interobal tak zahájil svou jízdu na vrchol tabulky elitní futsalové soutěže.

Dvoubrankový poločas představil hlavní hvězdy dne

Dvě branky, a dva střelci, kteří v tomto utkání jednoduše řečeno dominovali. Na onu první trefu utkání se nemuselo čekat nějak dlouho- v osmé minutě utkání se prosadil Tomáš Vnuk, a vyslal tak favorita utkání do vedení. Na tuto úvodní branku navázal úderem čtrnácté minuty Mikuš, a Interobal Plzeň tak první poločas přečkal s poměrně příjemným náskokem.

Gólová smršť druhé půle

Ve druhém poločasu jako kdyby se s brankami doslova roztrhl pomyslný pytel. Zkrátka a jednoduše- toto byla jízda značka elitní soutěž! Pět minut po startu druhé půle druhou branku dne přidal Mikuš, a za necelou minutu na to dotáhl svůj hattrick. Ve velmi krátkém odstupu na tento úspěch navázal Kozár s Holým, po jehož brance domácí vedli už o šest branek, a mohlo tak přijít patřičné uvolnění ve hře.

V devětadvacáté minutě přidal svou druhou branku Tomáš Vnuk, a úderem třiatřicáté minuty završil i on hattrick. Hostující Kadani se drobné útěchy z tohoto pekla v pekle dostalo až v sedmatřicáté minutě, kdy na 8:1 snižoval Japa. Utkání pak zakončil v samotném závěru Jaroslav Holman.

Plzeň tak bezezbytku naplnila roli favorita, a po jednoznačné výhře 8:2 (2:0) se v průběžné tabulce posunula na průběžné čtvrté místo. Na rozdíl od zbytku tabulky mají ale Západočeši o jedno až dvě utkání méně.

Adam Knobloch: "Byl to zcela určitě náročný zápas. Věděli jsme, že to nebude jednoduché, ale myslím, že jsme k tomu přistoupili zodpovědně, a celkový výsledek tomu odpovídal."

Radek Novák: "Dnes Plzeň ukázala svou kvalitu. My dělali individuální chyby a Plzeň je uměla potrestat. Na tuto prohru musíme zapomenout a připravovat se na další utkání.”

Diskuze

Poslední zápas

SK Slavia Praha
SK Interobal Plzeň
0:2
Podrobnosti

Najdete nás na Facebooku

Interobal k.s. Městský obvod Plzeň 3 Město Plzeň Městský obvod Plzeň 4  Městský obvod Plzeň 1 SPUR FINporadenství.com Vodárna Plzeň
ROBSTAV k.s.
KMB progress Národní Sportovní Agentura Kovošrot Nepomuk Pavel Trampota
bezpečnostní agentura Ivana Píclová
Desinsekta SELECT MD elektronik Porsche Plzeň EasyHomes Stavitelství Šmíd

Počet návštěv: 255851
Posledních 30 dnů: 902 | Posledních 7 dnů: 368 | Poslední den: 15

© 2024 SK Interobal Plzeň | Všechna práva vyhrazena | futsal@interobal.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne