SK Interobal Plzeň

Oficiální stránky futsalového klubu
SK Interobal Plzeň
www.futsalplzen.cz

Příští zápas

Tabulka

1. FK Chrudim 3 35:13 15
2. SK Slavia Praha 3 34:12 13
3. Helas Brno 3 23:17 13
4. Inter FC Kadaň 3 49:35 12
5. SK Interobal Plzeň 3 30:9 9
6. SK Olympik Mělník 3 36:34 9
7. Oxyworld Baník Chomutov 3 29:50 9
8. FTZS Liberec 3 32:44 7
9. FC Rapid Ústí nad Labem 2 26:29 5
10. SKUP Olomouc 2 16:43 1
11. Žabinští Vlci Brno 2 14:41 1

Kompletní tabulka

Demolice ve Velké Bystřici: Interobal přejel soupeře patnácti brankami!

Demolice ve Velké Bystřici: Interobal přejel soupeře patnácti brankami!

Naprosto jednoznačného výsledku jsme se v rámci devátého kola 1.Futsal ligy dočkali na hřišti ve Velké Bystřici, kde své síly porovnala Olomouc s Plzní. Celé utkání bylo hned od počátku v režii Západočechů, kteří tak zcela zaslouženě odvezli všechny body zpět domů.

Rychlý úvod a lehce netradiční průběh

Pokud bychom se podívali pouze do samotného zápisu o utkání, mohli bychom si průběh tohoto souboje bez většího problému pomýlit kupříkladu s házenou. Jednoduše řečeno- do sítě padal jeden gól za druhým, a to velmi rychle po sobě.

Skóre otevřel ve čtvrté minutě Adam Knobloch, na kterého velmi rychle navázal Kaká. Šestá minuta přinesla branku Lukáše Rešetára, a hosté rázem vedli o tři branky. Devátou minutu svou druhou brankou dne zahájil Kaká, a bylo tak de facto jasné, v čí režii toto utkání bude. Ve čtrnácté minutě Olomouci nadělil búra Michal Holý, a dvě minuty na to završil hattrick Kaká.

Do konce prvního poločasu se prosadil rovněž Mikuš, jehož branka v sedmnácté minutě zajistila již velmi komfortní náskok sedmi branek. O závěrečnou tečku do šatny se postaral Kaká. Hosté se tak doslova utrhli ze řetězu, a celá druhá půle tak byla v podstatě jen nutnou formalitou.

Krasojízda pokračovala i ve druhé dvacetiminutovce

Tu zahájil velice rychle Holý s Knoblochem, přičemž branka druhého jmenovaného přinesla domácím fanouškům velmi nepříjemnou emoci, jelikož to byla právě Olomouc, která prohrávala o deset branek. Jakkoli tato situace vypadala velmi nepříjemně, domácí nic nevypustili, a ve třiadvacáté minutě snížili Nikolas Tilkeridis a Peter Brázdil, kteří pro olomoucké fanoušky vystříleli pomyslnou cenu útěchy. Poté se ale dvěma brankami prosadil Vitinho, a situace byla znovu stejná.

Nikolas Tilkeridis se nakonec dokázal prosadit ještě jednou, ale jednalo se o zcela poslední radost Olomouce. V závěru utkání se ještě prosadili Knobloch a Mikuš. Plzeň tak na Olomoucku pálila doslova ostrými, a jednoznačná výhra 3:15 bezesporu potěšila nejednoho příznivce futsalu.

Nikolas Tilkeridis (Olomouc): "Byl to zápas nahoru dolů. Nechtěli jsme nic vypustit, ale musím kluky pochválit, že jsme do poslední sekundy makali. Nedá se nic dělat, jedeme dál. Přeji soupeři hodně štěstí v sezoně."

Adam Knobloch (Plzeň): "Za tři body jsme opravdu rádi. Chtěli jsme hned ze začátku odskočit, což se podařilo, a mohli jsme zápas dobře kontrolovat. Mrzí nás inkasované branky, tady jsme mohli bránit lépe."

Diskuze

Poslední zápas

SK Slavia Praha
SK Interobal Plzeň
0:2
Podrobnosti

Najdete nás na Facebooku

Interobal k.s. Městský obvod Plzeň 3 Město Plzeň Městský obvod Plzeň 4  Městský obvod Plzeň 1 SPUR FINporadenství.com Vodárna Plzeň
ROBSTAV k.s.
KMB progress Národní Sportovní Agentura Kovošrot Nepomuk Pavel Trampota
bezpečnostní agentura Ivana Píclová
Desinsekta SELECT MD elektronik Porsche Plzeň EasyHomes Stavitelství Šmíd

Počet návštěv: 255851
Posledních 30 dnů: 902 | Posledních 7 dnů: 368 | Poslední den: 15

© 2024 SK Interobal Plzeň | Všechna práva vyhrazena | futsal@interobal.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne