SK Interobal Plzeň

Oficiální stránky futsalového klubu
SK Interobal Plzeň
www.futsalplzen.cz

Příští zápas

Tabulka

1. FK Chrudim 3 35:13 15
2. SK Slavia Praha 3 34:12 13
3. Helas Brno 3 23:17 13
4. Inter FC Kadaň 3 49:35 12
5. SK Interobal Plzeň 3 30:9 9
6. SK Olympik Mělník 3 36:34 9
7. Oxyworld Baník Chomutov 3 29:50 9
8. FTZS Liberec 3 32:44 7
9. FC Rapid Ústí nad Labem 2 26:29 5
10. SKUP Olomouc 2 16:43 1
11. Žabinští Vlci Brno 2 14:41 1

Kompletní tabulka

Interobal na vrcholu: Duel s Ústím srovnal tabulku

Interobal na vrcholu: Duel s Ústím srovnal tabulku

Poměrně dlouhou dobu jsme měli možnost vidět poměrně velký rozdíl v počtu odehraných duelů v rámci 1.Futsal ligy. Tato mezera byla pochopitelně způsobena Ligou mistrů, a přinesla tak poměrně rozporuplný statistický, ale i sportovní, pohled na samotnou tabulku. V té se celek Plzně držel poměrně dlouho celkem nízko i přes skvělé výkony. Duelem s Ústím nad Labem je ale tabulka v podstatě srovnána, a nám se tak dostává relevantního pohledu na současný stav futsalu v Česku.

Jedenáct branek a výtah na první místo

Z pohledu pořadatele by se tak možná chtělo říct „Během mé služby se nic zvláštního nestalo.“ Plzeňský Interobal od počátku potvrzoval roli favorita, a svého soupeře zasypal hned jedenácti brankami. Zajímavostí by v tomto případě mohl být fakt, že druhá čtyřka hráčů se prosadila hned sedmkrát.

Za první půli se postupně stihli prosadit Mikuš, a to hned dvakrát, Knobloch a Kozár, který rovněž zaznamenal dvě branky. Během první dvacetiminutovky tak domácí ústeckému celku nadělili pět branek.

Ani druhý poločas nebyl výrazně chudší. Dočkali jsme se celkem šesti branek- prosadili se Vnuk, a to dvěma trefami, Knobloch, Holý, Rešetár a Mikuš, který tak v tomto duelu zaznamenal hattrick. Plzeň tak splnila papírovou povinnost, a na domácím hřišti zůstává i nadále neporažena. Za týden čeká muže první prosincový duel- tentokrát na hřišti ŽV Brno.

Peter Kozár: Domácí zápas jsme zvládli, a připsali si veledůležité tři body do tabulky. Dokázali jsme celou dobu hrát tak, jak jsme chtěli, tedy zodpovědně, a soupeře nepouštět do výrazných šancí. Oceňuji dostatek šancí na naší straně, ze kterých padlo 11 branek.

Jiří Zápotocký: Plzeň dnes ukázala, proč jsou právě oni nejlepší v lize. I když jim dnes chybělo brazilské duo, dominovali. Pro nás to jsou cenné zkušenosti k nezaplacení. Plzni gratuluji k výhře.

Diskuze

Poslední zápas

SK Slavia Praha
SK Interobal Plzeň
0:2
Podrobnosti

Najdete nás na Facebooku

Interobal k.s. Městský obvod Plzeň 3 Město Plzeň Městský obvod Plzeň 4  Městský obvod Plzeň 1 SPUR FINporadenství.com Vodárna Plzeň
ROBSTAV k.s.
KMB progress Národní Sportovní Agentura Kovošrot Nepomuk Pavel Trampota
bezpečnostní agentura Ivana Píclová
Desinsekta SELECT MD elektronik Porsche Plzeň EasyHomes Stavitelství Šmíd

Počet návštěv: 255851
Posledních 30 dnů: 902 | Posledních 7 dnů: 368 | Poslední den: 15

© 2024 SK Interobal Plzeň | Všechna práva vyhrazena | futsal@interobal.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne