SK Interobal Plzeň

Oficiální stránky futsalového klubu
SK Interobal Plzeň
www.futsalplzen.cz

Příští zápas

Tabulka

1. FK Chrudim 3 35:13 15
2. SK Slavia Praha 3 34:12 13
3. Helas Brno 3 23:17 13
4. Inter FC Kadaň 3 49:35 12
5. SK Interobal Plzeň 3 30:9 9
6. SK Olympik Mělník 3 36:34 9
7. Oxyworld Baník Chomutov 3 29:50 9
8. FTZS Liberec 3 32:44 7
9. FC Rapid Ústí nad Labem 2 26:29 5
10. SKUP Olomouc 2 16:43 1
11. Žabinští Vlci Brno 2 14:41 1

Kompletní tabulka

Ohlasem: Mladé naděje pokračují v dobrých výkonech. Úspěšné pokračování hlásí i ženy

Ohlasem: Mladé naděje pokračují v dobrých výkonech. Úspěšné pokračování hlásí i ženy

Obě mladé kategorie Interobalu Plzeň mají za sebou další z hracích víkendů, a i tentokrát jsme měli sledovat velmi zajímavé výkony. Na skvělé výkony z Poháru navázaly rovněž ženy, které byly v tomto víkendu bezchybné.

Juniorka úspěšná z poloviny 

Junioři ale onen hrací den nezahájili vůbec dobře. Porážka 1:9 s Chrudimí je sama o sobě dostatečným důkazem.

Druhé utkání bylo ale o poznání radostnější, a výhra 3:1 s Vysokým Mýtem tak zajistila alespoň poloviční radost juniorských futsalistů.

 

Dorost stoprocentní 

Dorostu se však dařilo ještě o kus lépe. První utkání s Chrudimí dopadlo lépe právě pro Interobal, který zápas zvládl poměrem 4:1. Druhý duel byl byl o poznání vyrovnanější, ale i tak se radovala Plzeň- tentokrát poměrem 2:1.

 

Ženy rovněž bezchybné 

Výborně si vedla i ženská složka, která tak naprosto výborně navázala na Pohár SFČR. První utkání s Brnem skončilo výhrou Plzně 3:1, a i druhé střetnutí se neslo ve velmi podobném rytmu. Výhra 4:1 s Hodonínem tak definitivně podtrhla víkendové snažení všech našich složek 

 

U17 Karel Rozboud: Jsme strašně rádi, že jsme dnešní dvě velmi těžké utkání zvládli za plný počet, kluci na hřišti podali skvělé nasazení a přístup již od první minuty hry. Vyzdvihnout musíme golmana Bláhu, který nás podržel důležitými zákroky v obou utkáních. Těchto výher si velice vážíme a doufáme, že nás posunout v tabulce výše. Přes svátky si odpočineme, a po novým roce nás čeká druhá část soutěže, ve které budeme chtít být ještě víc aktivnější.

 

 U17 Matěj Holý:  Zápas proti Chrudimi jsme zvládli bezchybně. Soupeře jsme k ničemu nepustili, a v závěrečných minutách jsme definitivně rozhodli. Zápas proti Mýtu byl velmi vyrovnaný, dostali jsme rychlý gól hned z počátku utkání, soupeř dobře bránil, a těžko se dobýval, nakonec se nám podařilo zápas otočit a závěrečný tlak ubránit. Jsem hrdý na kluky za výkony, které předvedli.

 

U19 Trenér Adam Forman: Chrudim nás jasně přehrála futsalovostí i nasazením. Jasně lepším a asi víc k tomu není co říct. Klukům musím dát kredit za zvládnutý zápas s Vysokým Mýtem. Byl to spíš boj, než futsal, ale kluci dřeli, a zvládli otočit velmi těžký a důležitý zápas.

 

U19 Tomáš Pečenka: První zápas jsme si nechali dát góly sami, naše chyby Chrudim dokázala vždy potrestat, zaslouženě vyhráli, gratuluji soupeři. Druhý zápas s Mýtem jsme se dostali do stavu 1:0, a museli jsme začít makat a otáčet skóre , dokázali jsme po půlce srovnat a dostat se do vedení. V závěru po chybě soupeře v power-play jsme dali do prázdný na 1:3 a vezeme z Mýta 3 body ze 6.

 

Ženy Karel Rozboud: Do Hodonína jsme jeli s pokorou, ale velkým odhodláním uspět, Hodonín se v tabulce nachází na spodních pozicích, ale je to velmi nepříjemný soupeř, potkali jsme se s nimi ve finále poháru, a ukázali velkou kvalitu. Jsem rád, že jsme do utkání dobře vstoupili, a rozhodli v první půli. Druhou půli jsme jen kontrolovali výsledek, a vyhráli 1:4. Od druhého utkání s Brnem, jsem čekal vyrovnaný, a velmi těžký souboj, kde rozhodne jakákoliv maličkost. Bylo důležité udržet se v koncentraci, být aktivní nahoře a poctivý dozadu. Poločas skončil 0:0 i přesto, že jsme si využili spousty slibných šanci, ale neproměnili je. V druhé půli jsme z brejku potrestali soupeře, a šli do vedení. po další brance jsme odskočili soupeři o dvě branky a ten sáhl po power-play, kterou jsme velice dobře bránili, jeden gól jsme přeci jen obdrželi, ale hned po rozehrávce jsme soupeři odskočili o další branku, a udrželi výsledek 1:3. Tímto smekám před Všemi a děkuji za jejich nasazení a předvedenou hru. Důležitých šest bodu z dnešního turnaje vezeme do Plzně.

 

Denisa Kabourková: Dnešní turnaj v Hodoníně hodnotím velice pozitivně. Vezeme si do Plzně všechny body. Oba soupeři byli kvalitní, a zápasy nebyly vůbec jednoduché. Od první minuty jsme nastoupily jako jeden tým s chutí a nasazením do zápasu. Plnily jsme veškeré instrukce trenérů a vytvářely si hezké akce. Podzimní část jsme uzavřely se 100% úspěšností a doufáme, že v novém roce se na tuto vlnu napojíme a hned v prvním turnaji na domácí půdě ukážeme, že letos míříme vysoko.

 

Diskuze

Poslední zápas

SK Slavia Praha
SK Interobal Plzeň
0:2
Podrobnosti

Najdete nás na Facebooku

Interobal k.s. Městský obvod Plzeň 3 Město Plzeň Městský obvod Plzeň 4  Městský obvod Plzeň 1 SPUR FINporadenství.com Vodárna Plzeň
ROBSTAV k.s.
KMB progress Národní Sportovní Agentura Kovošrot Nepomuk Pavel Trampota
bezpečnostní agentura Ivana Píclová
Desinsekta SELECT MD elektronik Porsche Plzeň EasyHomes Stavitelství Šmíd

Počet návštěv: 255836
Posledních 30 dnů: 897 | Posledních 7 dnů: 391 | Poslední den: 24

© 2024 SK Interobal Plzeň | Všechna práva vyhrazena | futsal@interobal.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne