SK Interobal Plzeň

Oficiální stránky futsalového klubu
SK Interobal Plzeň
www.futsalplzen.cz

Příští zápas

Tabulka

1. FK Chrudim 3 35:13 15
2. SK Slavia Praha 3 34:12 13
3. Helas Brno 3 23:17 13
4. Inter FC Kadaň 3 49:35 12
5. SK Interobal Plzeň 3 30:9 9
6. SK Olympik Mělník 3 36:34 9
7. Oxyworld Baník Chomutov 3 29:50 9
8. FTZS Liberec 3 32:44 7
9. FC Rapid Ústí nad Labem 2 26:29 5
10. SKUP Olomouc 2 16:43 1
11. Žabinští Vlci Brno 2 14:41 1

Kompletní tabulka

Rešetár den poté: Věděli jsme, co nás čeká. První poločas byl dobrý, druhý jsme nezvládli

Rešetár den poté: Věděli jsme, co nás čeká. První poločas byl dobrý, druhý jsme nezvládli

Bylo to jedno z utkání, na které bychom chtěli co nejrychleji zapomenout. Slovy klasika ale zkrátka nejsme kapela, abychom neustále vyhrávali. Utkání s Chrudimí tak přineslo relativně nečekaný průběh s bolestným výsledkem.

Poločas lépe pro hosty, od té doby dominovala Chrudim

Už před samotným zápasem bylo zcela jasné, že toto střetnutí bude připomínat opravdové peklo v pekle. Plzeň a Chrudim jsou si navzájem dlouholetým trnem v patě, a tak bylo víc než jasné, že celé utkání bude velmi sledované a diskutované.

Již před samotným utkáním jste možná zpozorovali předpověď Chrudimi z dílny AI. Jakkoli se jednalo spíše o náhodu, musíme sportovně uznat, že měla pravdu.

První půle ovšem zas tak jednoznačně nevypadala. Celá dvacetiminutovka nám připravila jednu branku, a to do sítě domácích. Již ve třetí minutě poslal hosty do vedení Kaká. Plzeň byla v prvním poločase celkově aktivnějším týmem, kterému se podařilo vytvořit si více šancí, a celé toto snažení vypadalo na první pohled nebezpečněji. Bohužel se ale z několika šancí podařilo vytěžit jen tuto jednu jedinou branku.

Druhé dvacetiminutové střetnutí ale přinesl naprostý obrat. Čtyři branky v rozmezí pěti minut znamenaly pro Interobal velkou komplikaci, na kterou nedokázal tým pod taktovkou nově zvoleného reprezentačního trenéra Marka Kopeckého reagovat.

Celá hra se pak točila kolem tří hráčů, kteří se mohli z branky radovat hned dvakrát. Jednalo se o domácího Drozda, Slováčka a Igora. Jednu branku přidal do sítě plzně André. Plzeň už jen kosmeticky korigovala zásluhou Vnuka v devětatřicáté minutě.

Chrudim tak v utkání Futsalového pondělí porazila Plzeň jasně 7:2

Tomáš Koudelka (FK Chrudim): Vítězství nad Plzní už jsme strašně potřebovali. Sám už ani nevím, kdy jsme ji naposledy porazili, když pominu penalty. Je to spíše oddych, než velká sláva. Vrátilo se nám to, že jsme přes svátky hodně potrénovali a trochu je tak obětovali kvůli tomuto zápasu. Z mé strany mi přišlo, že ve druhé půli jsme měli více sil, takže velká radost. Po pauze naše hra byla o dost lepší než v první, kde jsme byli horším týmem a směrem dopředu jsme neměli prakticky nic. Ve druhé půli jsme hráli tak, jak bychom zápasy proti nejlepším týmům chtěli hrát.

Lukáš Rešetár (SK Interobal Plzeň): Všichni jsme od začátku věděli, jaké utkání nás čeká. Začali jsme velmi dobře, dostali se do vedení, a vytvořili jsme si i další šance, které jsme ale neproměnili. Druhý poločas jsme naopak vůbec nezvládli. Chrudim dokázala rychlý obrat, pak přidala další branky a my vypadli z tempa. Teď je důležité připravit se na další důležité utkání se Slavií.

Diskuze

Poslední zápas

SK Slavia Praha
SK Interobal Plzeň
0:2
Podrobnosti

Najdete nás na Facebooku

Interobal k.s. Městský obvod Plzeň 3 Město Plzeň Městský obvod Plzeň 4  Městský obvod Plzeň 1 SPUR FINporadenství.com Vodárna Plzeň
ROBSTAV k.s.
KMB progress Národní Sportovní Agentura Kovošrot Nepomuk Pavel Trampota
bezpečnostní agentura Ivana Píclová
Desinsekta SELECT MD elektronik Porsche Plzeň EasyHomes Stavitelství Šmíd

Počet návštěv: 255836
Posledních 30 dnů: 897 | Posledních 7 dnů: 391 | Poslední den: 24

© 2024 SK Interobal Plzeň | Všechna práva vyhrazena | futsal@interobal.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne