SK Interobal Plzeň

Oficiální stránky futsalového klubu
SK Interobal Plzeň
www.futsalplzen.cz

Příští zápas

Tabulka

1. FK Chrudim 3 35:13 15
2. SK Slavia Praha 3 34:12 13
3. Helas Brno 3 23:17 13
4. Inter FC Kadaň 3 49:35 12
5. SK Interobal Plzeň 3 30:9 9
6. SK Olympik Mělník 3 36:34 9
7. Oxyworld Baník Chomutov 3 29:50 9
8. FTZS Liberec 3 32:44 7
9. FC Rapid Ústí nad Labem 2 26:29 5
10. SKUP Olomouc 2 16:43 1
11. Žabinští Vlci Brno 2 14:41 1

Kompletní tabulka

Týden futsalu zahájen: Hattrick Vnuka zajistil výhru nad Kadaní

Týden futsalu zahájen: Hattrick Vnuka zajistil výhru nad Kadaní

Interobal v tomto týdnu čekají hned tři soutěžní utkání, a tak lze bez nadsázky prohlásit, že se bude jednat o doslova nabitý furalový týden. Onu první bitvu týdne svedl A-tým na půdě Kadaně a dívat se bylo opravdu na co.

Hattrick Vnuka i pořádná dávka štěstí

Technicky vzato jsme sledovali poměrně zajímavou futsalovou bitvu, kterou provázelo nemalé množství drobných incidentů. Ty měly za následek lehkou pachuť z celé hry- rozhodčí nezvládají, delegáti taky ne. Tyto typické řeči nejen z tribun trochu kazily celkový dojem z utkání, které vlastně bylo dramatičtější, než bychom si mohli myslet.

Interobal poslal do vedení již ve čtvrté minutě Tomáš Vnuk, který skvěle zúročil nabídku od Rešetára. Pomyslným druhým asistentem by ale mohl být strýček příhoda, neboť štěstí v této první brance hrálo nemalou roli.

V první půli jsme sledovali velké množství nevyužitých příležitostí, ale byli to právě hosté, kteří měli ze hry o poznání více. V šestnácté minutě pak Západočeši udeřili podruhé, a tentokrát znovu zásluhou Vnuka. O dvě minuty později hosty do náskoku tří branek posunul Mikuš a touto trefou jsme mohli první poločas uzavřít.

Druhý poločas se nesl ve znamení velmi otevřené hry. Kadaň již z úvodu druhé půle nastoupila v power play, což Interobalu poměrně dlouho nedělalo úplně dobře. Do hry v pěti se zapojili i hosté, a díky tomu také poprvé inkasovali. Přes celé hřiště se trefil Salák. 34. minuta znovu patřila Kadani, kde se prosadil Filinger, a snížil na rozdíl pouhých dvou branek. Od té doby ale hosté nepřipustili žádné zásadní drama. Náskok tří branek vrátil hostům Vitinho, a na konečných 6:2 upravil Vnuk, čímž dokonal svůj hattrick.

 

Caio (Inter Kadaň): “Dnes jsme bohužel prohráli s lepším týmem. Plzeň od začátku utkání ukazovala svou sílu. Bohužel jsme dostali branky po našich zbytečných chybách, a to se s kvalitním týmem nevyplácí.”

Tomáš Vnuk "Byl to pro nás náročný zápas, a to jak fyzicky, tak psychicky. První půli jsme neproměnili hromadu šancí, což nebyl ideální stav. Druhá půle byla lepší, ale hrálo se až moc stylem nahoru dolů."

Diskuze

Poslední zápas

SK Slavia Praha
SK Interobal Plzeň
0:2
Podrobnosti

Najdete nás na Facebooku

Interobal k.s. Městský obvod Plzeň 3 Město Plzeň Městský obvod Plzeň 4  Městský obvod Plzeň 1 SPUR FINporadenství.com Vodárna Plzeň
ROBSTAV k.s.
KMB progress Národní Sportovní Agentura Kovošrot Nepomuk Pavel Trampota
bezpečnostní agentura Ivana Píclová
Desinsekta SELECT MD elektronik Porsche Plzeň EasyHomes Stavitelství Šmíd

Počet návštěv: 255543
Posledních 30 dnů: 692 | Posledních 7 dnů: 254 | Poslední den: 33

© 2024 SK Interobal Plzeň | Všechna práva vyhrazena | futsal@interobal.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne